Lánybúcsú Budapest: a lánybúcsú legapróbb részleteiről is gondoskodunk, a szervezésnek köszönhetően neked annyi a feladatot, hogy jól érezd magad.

Foglalás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Legyen részed a tökéletes lánybúcsúban

Legénybúcsú, lánybúcsú

 

A legénybúcsú és leánybúcsú megszervezése nem egyszerű feladat. Gondoskodni kell a barátok összeszedéséről, meg kell találni a legjobb helyszíneket és a legviccesebb feladatokat, és mindezt úgy, hogy mindenki épségben hazaérjen. Számos legénybúcsún és leánybúcsún vagyunk túl, ezért tudjuk, hogy mitől lesznek ezek az események igazán szórakoztatóak és feledhetetlenek. Ugye Te sem szeretnél úgy búcsút mondani a "szabadságtól", hogy az nem volt az életed egyik legjobb napja?

 

Privát rendezvényszervezés minden mennyiségben

 

Ez a nap más lesz, mint a többi, ezt Te is jól tudod. Ez a mottója a jó születésnapi partinak. Főleg, ha ránk bízod! Legyen szó a legféltettebb kincsed szülinapjáról, vagy a főnöködéről, mi készen állunk arra, hogy megszervezzük. Animátorok, bohócok, bűvészek és megannyi érdekes fellépő várja, hogy szórakoztasson Titeket és az ünnepeltet. A születésnapi torta miatt sem kell szaladgálnod és a „terülj-terülj asztalkámat” is ránk bízhatod. Séfünk várva-várja, hogy megtölthesse az ünnepeltek hasát a legexkluzívabb fogásaival, csapatunk pedig végig azon fog munkálkodni, hogy ne csak a pocakok, de a kobakok is tele legyenek - élményekkel. 

 

Búcsú buli, welcome party

 

„Arra, hogy miket tettél senki nem fog emlékezni, de arra igen, hogyan érezték magukat Veled.” Itt az idő, hogy megmutasd, hogy milyen jó is Veled lenni! Új munkatárs érkezik, vagy egy régi hagyja el a cég fedélzetét? Ünnepeljétek, vagy búcsúztassátok el velünk! Az emberi kapcsolatok csodálatosak, rengeteget közös emlék, eltöltött óra és nap aztán tényleg nem maradhat megünnepeletlenül. Éljétek újra az első találkozás varázsát, elevenítsétek fel a sok együtt töltött pillanatot, a megoldott problémákat és mindazt, amit együtt hoztatok létre. A helyszínt és a körítést pedig bízzátok ránk.
 
New York Café TripAdvisor