Catering Budapest: a gasztronómiai élmény minden rendezvényt megkoronáz. Neked ezzel sem kell törődnöd, hiszen saját konyhánknak köszönhetően a catering olyan lehet, amilyennek megálmodod.

Foglalás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A catering a rendezvényszervezés alappillére

A catering, mint alapkő

 

Le a szendvicsekkel és a felvágottakkal! Egy jó deal-hez és egy boldog csapathoz is a gyomrokon át vezet az út! Ezt az utat mi már régen kitapostuk és a hidegtálas, sokszor tapasként vizionált gasztronómiai polgárpukkasztást valami egészen rendkívülire cseréltük. Mi is imádjuk az ízlelőbimbóinkat és tudjuk, hogy egy jó rendezvényen az ételek a legfontosabb alappillérek. A cateringnél nem csak a mesterséfünkre bízzuk a feladatot: a tálalásnál, a teríték megalkotásánál, és az udvarias felszolgálásnál is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az esemény emlékezetes legyen. 

 

Kreatív catering

 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy saját konyhával rendelkezünk. Ennek hála a catering megoldásainknak csak a képzelet szabhat határt. Nem csak az ízlelőbimbókat elvarázsoló fogásokhoz, de az ezek elfogyasztását övező etiketthez is értünk, így sem csalódást, sem meglepetést nem kell okoznod az esetleg más nemzetből, vagy kultúrából származó, az annak a szokásaihoz híven ragaszkodó vendégeidnek. Az elmúlt 25 évben megtanultuk, hogy mennyire fontos a tökéletes ételek kiválasztása. Legyen szó vallási, vagy életmódbeli meggyőződésről, mi azonnal tudjuk, hogy mi lesz a legjobb menü, amivel még a legfinnyásabbakat is leveheted a lábáról. Peszketáriánus, flexitáriánus, lakto-vegetáriánus, ovo-vegetáriánus, vagy vegán? Nyugalom, Ők sem fognak éhen maradni, sőt!

 

Az Eventrend cégcsoport tagja

 

Első vállalkozásunkat, a Gála Party Service Kft.-t 1992-ben alapítottuk, ami a gálavacsora, catering, rendezvény- és esküvőszervezés nyomdokain haladva mára egy, az éttermi vendéglátás és szállodaipar területére fókuszáló menedzsmentcsoporttá nőtte ki magát. Napjainkra az Eventrend Holding meghatározó pont lett a budapesti és országos rendezvényszervezés térképén. 

 

Egységben az erő és a rendezvényszervezés

 

Cégcsoportunk érdekeltségbe hat rendezvényszervező és két, szakmai munkánkhoz kapcsolódó internetes vállalkozás is tartozik. Tevékenységünket nem csak Magyarországon, de az Amerikai Egyesült Államokban és Csehországban is végezzük. Több mint 500 főállású kollégánk gondoskodik arról, hogy az általunk szervezett rendezvények magas színvonalú, eseménydús és felejthetetlen élményeket nyújtó összejövetelek legyenek.
 
New York Café TripAdvisor