Gálavacsora Budapest: nincs rosszabb egy unalmas gálavacsoránál. A lehetőségek végtelenek, mi egy ilyen rendezvényt is képesek vagyunk varázslatossá, különlegessé, egyedivé varázsolni!

Foglalás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A gálavacsora is lehet extrém élmény

Gálavacsora vagy látványkonyha?

 

Az étkezést nem csak az ízletes falatok, de a látványos, vagy egyenesen meghitt helyszínek teszik tökéletessé. Az éttermeknél manapság már több kell, ráadásul a találomra választott vendéglátóhelységek is tartogathatnak nem várt meglepetéseket. Mi egy vacsorából is extrém élményt tudunk és akarunk varázsolni. Teppanyaki a Citadellán? Grillezés a Parlament előtt egy hajó fedélzetén? Sushi-k egy limuzinban Budapest nevezetességei előtt? Ezek mind-mind olyan lehetőségek, amiket kár kihagyni egy fontos esemény kapcsán, amiben dedikált helye van az étkeztetésnek. 

 

Személyes törődés

 

Úgy szervezünk meg minden rendezvényt, mintha az a sajátunk lenne és Veled rakjuk össze hozzá a részleteket. Te ismered a meghívottakat, mi ismerjük a lehetőségeket. Együtt olyan élményeket vagyunk képesek alkotni, aminek minden perce maradandó tud lenni. Ezért is vonjuk be magunkat nem csak szakmailag, de emberileg is: csak olyan rendezvényeket hozunk létre, ahol mi is tökéletesen éreznénk magunkat. Az igényfelmérések során kitérünk minden összetevőre, ami később meghatározza a rendezvény szívét és lelkét, így lesz a lánybúcsú, legénybúcsú, csapatépítő tréning, gálavacsora vagy egy állófogadás igazi, örökre meghatározó élmény. 

 

Precizitás és hibátlan kivitelezés

 

Mindenki arra törekszik, hogy a munkája maradandó legyen és értéket teremtsen. A mi munkánk mosolyokban, nevetésekben, ámulatokban, rácsodálkozásokban, önfeledt habzsolásokban és soha el nem múló élményekben mérhető. Imádjuk, ha vendégeink napok múlva is a rendezvényeink hatása alatt vannak, és nem vágynak másra, minthogy újra megtörténjen velük a csoda. Az a csoda, aminek mi is részesei lehettünk, és amit ügyfeleinkkel együtt álmodhattunk meg, mert a Te rendezvényed a mi rendezvényünk is.
 
New York Café TripAdvisor