Esküvőszervezés Budapest: egy esküvő annyira fontos esemény az ember életében, hogy a szervezést jobb a profikra bízni. Mi mindenről gondoskodunk, valóra váltjuk az álmod!

Foglalás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mindenki megérdemel egy kifogástalan esküvőt

Esküvők, meglepetés rendezvények, lánykérés

 

Szeretnéd meglepni a barátaidat, vagy elbűvölni a szerelmed? Egy életre szóló bulira vágysz, amit évekig fogtok emlegetni? Megajándékoznád a legjobb barátod egy hihetetlen szülinapi bulival? Legénybúcsú, vagy lánybúcsú miatt fáj a fejed? Nem tudod, hogyan kérd meg kreatívan a szerelmed kezét? Itt jövünk mi a képbe! Legyen szó egy kisebb, vagy nagyobb privát eseményről, biztos, hogy mi emlékezetessé fogjuk tenni Nektek!

 

Tőlünk Neked, Tőled Neki

 

A szereteted és az elkötelezettséged úgy mutathatod meg a legjobban, ha személyre szóló eseményt adsz ajándékba. Fontos, hogy ezek az események egyediek és szívhez szólóak legyenek. Ha nincs ötleted, ne bánkódj, segítünk! Az esküvő szervezése előtt minden lényeges pontot átbeszélünk Veled, így lesz a rendezvényed igazán személyes és közös élményekkel teli. Ne szalaszd el ezeket a pillanatokat, mert lehet, hogy ezek alapján fognak emlékezni Rád.

 

Igényfelmérés, hogy minden kifogástalan lehessen

 

Ahhoz, hogy az esküvő tökéletes legyen, minden információra szükségünk van, ezért mielőtt bele kezdenénk a szervezésbe, töviről-hegyire átbeszélünk Veletek mindent. Ha kell egyszer, ha kell kétszer, ha kell, akkor százszor. Tesszük mindezt azért, hogy az apró, de mégis fontos részletek is kiderülhessenek és olyan legyen a rendezvény, amilyennek valóban megálmodtad. Számunkra nincsenek kompromisszumok, a tökéletességre törekszünk, és addig kérdezünk, amíg biztosak leszünk abban, hogy amit szervezünk az minden téren megállja a helyét.

 

Legyél Te is Családtag

 

Mi nem csak egy csapatot, de egy családot is alkotunk, amely tagjainak száma egyre csak nő. Minden egyes rendezvénnyel egyre többen és többen vagyunk. A családi házunk a Világ, a játszóterünk az Élet, ahol megannyi csodálatos dolog történik. Reméljük, hogy Téged is játékra invitálhatunk és idővel visszatérő ügyfeleink között üdvözölhetünk. Népesítsük be együtt a „családi házunkat” és dekoráljuk ki azokkal a mosolyokkal, amiket együtt hívtunk életre.
 
New York Café TripAdvisor