Gála - Élményszabóság: egyedi ötletekkel és megvalósítással, igényfelméréssel, kreatív cateringgel varázsoljuk tökéletessé a rendezvényedet! A rendezvényszervezés, a tökéletes események és programok minden titkát ismerjük!

Foglalás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Élményszabóság, ez a Gála

Kreatív, egyedi megoldások

Cégfilozófiánk szellemében a Gála vidám, kreatív, tettre kész és a szakma iránt elkötelezett csapata 1992 óta gondoskodik arról, hogy megrendelőink azt kapják, amire vágynak: mesébe illő élményeket. Olyan egyedi rendezvények formájában, melyek az ő álmaiknak megfelelően kerültek megvalósításra.

 

Egyedi ötletek és megvalósítás

Egy rendezvény akkor tud csak valódi, felejthetetlen élményeket nyújtani, ha személyesen a megrendelő elvárásainak, kéréseinek, igényeinek, sőt álmainak megfelelően keltjük azt életre. Ezt jelenti az élményszabóság. Ez a törekvésünk minden rendezvényünkben visszatükröződik.

 

Igényfelmérés

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött kijelenthetjük: nincs olyan, hogy rutin-rendezvény. Függetlenül a rendezvény típusától, méretétől, minden új rendezvényünket ugyanazzal az odafigyeléssel és törődéssel valósítunk meg. Az első lépés minden esetben egy személyes beszélgetés a megrendelővel. Azután még egy. És még egy. Egészen addig, amíg tökéletesen megértettük, mit szeretne ügyfelünk látni, hallani, ízlelni, érezni.

 

Kreatív catering

A Gála egyik legkiemelkedőbb egyedi értéke, hogy saját gasztronómiai kultúrával és sokszínű, a legkülönbözőbb igényeket kielégíteni képes konyhával rendelkezünk. Álmodd meg, mi pedig elkészítjük!
New York Café TripAdvisor